top of page

HERRNS RUM

Som namnet antyder- ett lite mer maskulint rum. Herrns rum delar badrum med Fruns rum, och I badrummet hittar ni ekologiska produkter för hår och kropp. En bekväm dubbelsäng bäddad med ekologiska sängkläder och RDS certifierat duntäcke. Tjocka, ekologiska badlakan och badrockar I linne finns på rummet. En mjuk sänggavel och bra läslampor ser till att du kan avsluta den där boken du tog med. Kanske avsluta dagen I vardagsrummet precis utanför dörren, slå er ner I soffan med en kopp te? I frukostrummet finns en espressomaskin och te tillgängligt under hela dagen. Dra isär gardinerna på morgonen och njut av trädkronorna, och gå sedan en trappa ner till frukostrummet. Om vädret tillåter- ta med frukosten ut i trädgården? Vänligen notera- Hundar endast välkomna i Hönshuset!

FRUNS RUM

Ett rum för ett lugnt sinne. Mjuka ljusa naturfärger för att hjälpa till att glömma stressen. Här kan ni välja att sova i varsin säng eller en dubbelsäng. Låt oss bara vet innan ni anländer! Naturligtvis är lakanen ekologiska och täcken är fyllda med RDS certifierat dun. I badrummet som delas med Herrns rum finns ekologiskt schampoo, balsam och tvål, och på rummet hänger tjocka badhanddukar och badrockar i linne. Genom fönstret ser man nästa ändå bort till havtornsodlingen- om trädkronorna har tappat lite löv. Utanför rumsdörren ligger det lugna vardagsrummet där man förslagsvis slår sig ner på kvällskvisten med kanske ett glas vin. Nedför trappan i frukostrummet finns alltid möjligheten att göra sig en espresso eller te och i trädgården kan man avnjuta sin frukost om vädret tillåter. OBS- Hundar endast välkomna i Hönshuset!

PIGANS RUM

Med utsikt över lusthusträdgården och eftermiddagssol genom fönstret. I Pigans rum sover man i lite mindre säng för två eller stor för en person- 140 cm. Pigan fick inte så mycket svängrum när det begav sig. Däremot har rummet sitt eget badrum och toalett! Där hittar ni ekologiska produkter och tjocka badlakan samt badrockar i linne. Sätt ner fötterna på mjuka trägolv och umgås i vardagsrummet utanför dörren, kika gärna på konsten på väggarna eller bläddra i böcker i bokhyllan. I frukostrummet som ligger en trappa ner, finns vid kyligt väder en knastrande brasa- espressomaskinen och te står redo under hela er vistelse. OBS- Hundar endast välkomna i Hönshuset.

HÖNSHUSET

Här är hund välkommen- en kostnad på 350 kr tillkommer som kan betalas på plats.

Ditt egna lilla hus. 50 kvm med egen terass i en privat del av trädgården. Här kan man landa och bara andas ut. Öppna dörren till trädgården, slå dig ner i utemöblerna och kanske tänd grillen för en god middag? I köket finns det mesta man behöver för att sköta sig själv i några dagar.

Kaffe, ekologiskt te och mjölk står och väntar. En två minuters promenad tar dig till en stor mataffär med allt du kan behöva. På önskad tid ställs en fullpackad frukostkorg utanför dörren som kan avnjutas i linnebadrock vid köksbordet eller i trädgården om vädret tillåter. En trappa upp sover ni i en skön dubbelsäng, bäddad med ekologiska sängkläder och RDS certifierat duntäcke. Är ni tre personer är den danska soffan i vardagsrummet en mycket skön tredje sovplats. I badrummet finns tjocka badlakan, ekologiska duschprodukter och linnebadrockar. Här är också hundar välkomna! Havtornsträdgården är inhägnad- perfekt för våra fyrbenta vänner om det finns behov av att få rusa runt en stund.

VARDAGSRUMMET

ENTRÉN

FRUKOSTRUMMET

Kungs BB breakfast room overview-small.jpg
bottom of page