top of page

FAQ- Frågor och svar

-Varför ska jag boka rum just hos er?

Vi har en lite unik kungsgård. Vi ligger dikt an Vadstena stad med allt som det har att erbjuda. Vår privata park på 1,8 hektar- erbjuder centralt läge men ändå väldigt privat. Mataffär, samt hela Vadstena stad  ligger på gångavstånd. Det bästa av två världar.

-När är in- och utcheckning?
Incheckning kl. 15-18. Blir ni senare än så - låt oss veta!  Vill ni garantera tidig incheckning? Detta måste förbokas mot kostnad- kontakta oss!  Vänligen observera att gården är obemannad kl.12-15. Utcheckning senast kl 11.

--Hyra hela Kungs Starby gård som privat sällskap?

Det går fint! Det innebär att ni har Norra flygeln alldeles för er själva. Tre dubbelrum med vardagsrummet som en underbar knytpunkt i mitten. Här går det också bra att lägga till Hönshuset. Ta kontakt med oss så löser vi det på bästa sätt!

-Avbokning?

7 dagar innan ankomst. 

-Är barn välkomna? 

I Norra flygeln är barn från 5 års ålder välkomna. Yngre barn är välkomna i Hönshuset- observera dock att där finns en brant trappa!

-WIFI?

Vår gård må vara från 1752, men WIFI har vi. Ett bra sådant.

-Är hundar välkomna?

I Hönshuset tar vi emot hundar. Vi tar en engångsavgift på 350 kr som kan betalas på plats. Vänligen observera att om ni inte har bokat Hönshuset och anländer med hund finns risk att vi ej kan kan garantera boende. Vid händelse av skada kan vi komma att debitera en kostnad för återställning till ursprungligt skick.

-Lakan och handdukar?

Kom bara kom. Packa tandborste och kläder

och kanske en god bok. Lakan, handdukar och badrockar finns på rummen. Ekologiska sådana. Även schampoo, balsam samt tvål i badrummen. Linas  favoritmärke från England. Ekologiska naturligtvis! Duntäcken är fyllda med RDS- certifierat dun. 

-Elektronik?

I alla rum finns USB-C och USB-A uttag. Det är bara att plugga in.

-Kan man bo fler än två personer i ett rum?Detta måste bokas direkt via oss. I Herrns rum finns utrymme för en extra säng för barn- 5-12 år. I Hönshuset finns en mycket skön dansk bäddsoffa för en fjärde  person- liten som stor. 

-Finns laddstolpe för min elbil?

Ja- vi har fri parkering, samt elbilsladdare. Denna betalas efter laddning . Dagspris tillämpas.

-Hyra cyklar?

Vi har fina cyklar som finns att hyra på 250 kr/dygn. Ta kontakt med oss om ni vill reservera innan ankomst! 

-Tid för frukost?

Vi serverar en väldigt god frukost mellan kl. 8-10. 

bottom of page